Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.
Termékek Menü
+36 30 6 800 399
Tescoma President Csúcsminőségű Elektromos Kontakt Grill- és Szendvicssütő (909120)

A termék telefonon is rendelhető,
hívja a +36 30 6 800 399 telefonszámot!

Kövesd Te is webáruházunk facebook oldalát, hogy elsőként értesülj nyereményjátékainkról és legfrissebb akcióinkról.
https://www.facebook.com/edenycenter

Tescoma President Csúcsminőségű Elektromos Kontakt Grill- és Szendvicssütő (909120)

Ár:
67.980 Ft
Elérhetőség: Beszállítás alatt
Cikkszám: 909120

Leírás:
    Tescoma President kontakt grill- és szendvicssütő
    Mérete: 35x35 cm

Anyag:
   Rozsdamentes acél, műanyag         

Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Tescoma President csúcsminőségű kontakt grill hőfokszabályzó, időzítő és barbecue funkcióval

Szendvicset, pirítóst, paninit, vagy inkább egy nagy steaket, grillezett halat, tenger gyümölcseit vagy zöldségeket szeretnél készíteni? A PRESIDENT kontakt grill pillanatok alatt felmelegszik, és készen áll arra, hogy grillezz bárhol ahol elektromos áram elérhető.

A használat megkönnyítése érdekében a grill egy időzítővel van felszerelve, a sütési idő 5 és 30 perc között szabályozható, a beállított  idő után a fűtés automatikusan kikapcsol. A készülék fokozatmentesen állítható termosztáttal van felszerelve, így a grill lapok hőmérsékletét az étel típusának, illetve elkészítési szintjének megfelelően választhatod meg.


Grillezés közben a felső lap 5 pozícióban állítható, így könnyedén készíthetsz extra magas steakeket. A PRESIDENT grill a klasszikus "barbecue" grillezésre is alkalmas - csak nyisd ki teljesen, és használd a dupla grillező felületet. A tapadásmentes bevonattal ellátott grill lapok eltávolíthatóak, könnyen tisztíthatóak.

A maximális hatékonyság érdekében a PRESIDENT grillező lapjai beépített fűtőspirállal rendelkeznek, így melegítés közben nincs hőveszteség. A 2000 W-os teljesítménynek köszönhetően gyorsan elérik az üzemi hőmérsékletet, a grillezés intenzív, és egyenletes lesz. A sütő gyorsan reagál a hőmérséklet szabályozására. 

A PRESIDENT kontakt grill első osztályú rozsdamentes acélból, és strapabíró műanyagból készült, a grill lapok kiváló minőségű tapadásmentes bevonattal vannak ellátva. Prémium minőségű cseh termék!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!