Berlinger Haus / La Cuisine Öntöttvas termékcsalád
A Berlinger Haus és a La Cuisine öntöttvas lábasai az öntöttvas edények csúcsa!
Ha a legjobbat keresed a jó dolgok közül, ezek az edények a legjobb választások. Az öntöttvas edények sokoldalúsága lehetővé teszi a pirítást, párolást, sütést, vagy akár ezek kombinálását is. A franciák külön kifejezést is használnak erre: „en cocotte”, vagyis lábasban sütés. Ez a módszer különösen nagyobb húsdarabok, illetve egész szárnyasok elkészítésére ideális. A lábasban sütés során a lezárt edényben a hús teljesen átsül, miközben a hőkezelés alatt elveszített minimális folyadékban a hús és a hozzáadott zöldségek, gyümölcsök szépen megpárolódnak. Az eredmény egy fantasztikus sült, melyhez egy még ízletesebb, szaftos mártás társul – ezt az egyedülálló végeredményt pedig csak ezek az edények képesek garantálni.