Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü
+36 30 6 800 399

Berlinger Haus Öntöttvas termékcsalád

Berlinger Haus öntöttvas lábasai, az öntöttvas edények Csimborasszója!
A jó dolgok közül mindig érdemes a legjobbat választani, és ezek a legjobb!
Az öntöttvas edényben piríthatunk, párolhatunk, süthetünk, sőt csinálhatjuk ezeket egymás után is, a franciáknak erre külön kifejezésük van: „en cocotte”, azaz lábasban sütés. Általában nagyobb darab húsokat sütnek így, vagy egész szárnyast. A lábasban sütés során a hús a lezárt edényben teljesen megsül, de közben abban a kevés folyadékban, amit a hőkezelés során veszít, a hús és a mellé tett zöldségek, gyümölcsök meg is párolódnak. A csodás sült mellé tehát egy még csodásabb, ízletes szaft a végeredmény, amit – nem túlzás – csak ez az edény tud produkálni.

Rendezés:
Nézet: