Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.
Termékek Menü
+36 30 6 800 399
Tescoma Delicia Rózsafánk, Gofri rosette készítő (630048)

A termék telefonon is rendelhető,
hívja a +36 30 6 800 399 telefonszámot!

Kövesd Te is webáruházunk facebook oldalát, hogy elsőként értesülj nyereményjátékainkról és legfrissebb akcióinkról.
https://www.facebook.com/edenycenter

Tescoma Delicia Rózsafánk, Gofri rosette készítő (630048)

Ár:
6.980 Ft
Elérhetőség: Raktáron, azonnal szállítható!
Cikkszám: 630048

Leírás:
   Tescoma Delicia Rózsafánk, Gofri rosette készítő

Anyag:
   Szilikon, alumínium

Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Kiválóan alkalmas rózsafánk, gofri rosette készítéséhez. A készlet 4 db pehely-, csillag-, szívecske- és virág alakú sütőformát, és 1 db hőálló markolatot tartalmaz.

Rózsafánk recept:
0,5 l tej
5 db tojás
3 evőkanál cukor
1 csipet só
1 késhegynyi szódabikarbóna
40 dkg finomliszt (szükség szerint)
5 dl olaj a sütéshez
2 evőkanál porcukor a szóráshoz

Rózsafánk elkészítése:
A tojásokat tálba ütjük, és összekeverjük a porcukorral.
Apránként hozzáadjuk a tejet, és annyi átszitált lisztet, hogy palacsintatészta sűrűségű masszát kapjunk, majd a sót és a szódabikarbónát is hozzákeverjük. A tésztát min. 30-60 percen keresztül pihentetjük.
Egy serpenyőbe olajat öntünk, felmelegítjük, a rózsafánk sütőformát belehelyezzük. Mikor már a sütőforma is felforrósodott, akkor a formát belemártjuk a tésztába, majd a forró olajba visszahelyezzük.
Figyeljünk oda, hogy ne merítsük teljesen bele a tésztába a formát, a tetején hagyjunk 2-3 mm-t tisztán, különben nem fog leválni a megsült fánk a sütőformáról.
A tészta hirtelen átsül (kb. 30 másodperc). A megsült fánkot az olajból kiemeljük és papírtörlőre tesszük.
Tálalás előtt ízlés szerint porcukorral, fahéjas cukorral, lekvárral ízesítjük.

Klasszikus gofri:
Hozzávalók: 2 tojás, 3 teáskanál cukor, 1 tasak vaníliás cukor, 170 g fehér liszt, 300 ml tej.

A tojásokat, a vaníliás cukrot simára keverjük. Hozzáadjuk a lisztet és a tejet. A tésztának krémes állagúnak kell lennie. Vanília helyett más ízeket is lehet használni, például rumot, kakaót vagy apró csokoládé darabokat. A sült gofrit meggy, szeder, méz, tejszínhab, fagylalt, avokádó mellé tálalhatjuk.

Burgonya gofri fokhagymával:
Hozzávalók: 2 közepes méretű burgonya, 1 gerezd fokhagyma, egy kis hagyma, 1 tojás sárgája, 100 g fehér liszt, 100-150 ml tej, só, bors.

Reszeljük le a burgonyát egy apró lyukú reszelőn, adjunk hozzá fokhagymát és hagymát, hogy pürét kapjunk. Keverjük össze a felvert tojást és a lisztet. Fokozatosan adjon hozzá tejet, amíg az összetétele konzisztenssé nem válik, majd olajban megsütjük.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!