Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü
+36 30 6 800 399

A termék telefonon is rendelhető,
hívja a +36 30 6 800 399 telefonszámot!

Kerámia bevonatos kuglóf sütőforma (10361)

Ár:
2.390 Ft
Cikkszám: 10361
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Várható szállítás: 2021. március 05.
Szállítási díj: 1.590 Ft
Elérhetőség: Raktáron, azonnal szállítható!

Leírás:
  Kuglóf sütőforma  25,3x8,5 cm

Anyag:
   Szénacél,tapadásmentes kerámia bevonattal

Szín:
   
Zöld/Piros/Barna
         

Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Tulajdonságok:

  • Préselt szénacél
  • Tapadásmentes kerámia bevonat
  • PFOA, ólom-és kadmiummentes
  • Mosogatógépben is tisztítható
  • Használható gáz-, illetve elektromos sütőben
  • Kapható zöld/fehér,piros/fehér,barna/sárga színben
  • Kerülje a karcosodást okozó szerek és eszközök használatát

           Kérem vásárláskor a megjegyzés rovatban jelezze,hogy milyen színt szeretne rendelni !! 

A GAZDAG KUGLÓF ASZALT GYÜMÖLCSÖKKEL,
 egy olyan desszert, amit feltétlenül ki kell próbálnod ősszel! 

Hozzávalók 12 szelethez:
25 dkg aszalt gyümölcs (vörös áfonya, mazsola, szilva, barack)
3 evőkanál narancslikőr (vagy gyümölcspálinka)
5 db tojás
15 dkg porcukor
25 dkg lágy vaj + a formához
2 csomag vaníliás cukor
1 citrom reszelt héja
30 dkg liszt + a formához

A mázhoz:
10 dkg porcukor
1 evőkanál citromlé
1 evőkanál narancslikőr 

Elkészítés:

Az aszalt gyümölcsöket összevagdaljuk, és beáztatjuk a likőrbe/pálinkába. A tojásokat kettéválasztjuk,
a fehérjét kemény habbá verjük 1 csipet sóval, majd 10 dkg apránként hozzáadott cukorral. A vajat
habosra keverjük a maradék cukorral, a vaníliás cukorral, a citromhéjjal, és egyenként beledolgozzuk a
tojássárgájákat.A lisztet összeforgatjuk az aszalt gyümölcsökkel. A tojáshab harmadát a sárgájás
masszába forgatjuk, majd kisebb adagokban, felváltva beledolgozzuk a lisztes keveréket és a maradék
tojáshabot.
A sütőt 180 °C-ra előmelegítjük. A kuglófsütőt kivajazzuk, kilisztezzük. A tésztát a formába simítjuk,
és a sütő alsó rácsán kb. 1 órán át sütjük. Rácsra borítjuk, kihűtjük.
A mázhoz a porcukrot simára keverjük a citromlével, és a pálinkával (sűrű legyen). Tetejét aszalt
gyümölcsökkel díszítjük, és hagyjuk megszilárdulni.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!